Zwangerschapsyoga

Zwanger zijn is een hele bijzondere maar ook een bewogen periode. Er verandert veel, niet alleen in je lichaam, maar ook in je leven. Yoga kan een waardevolle ondersteuning bieden om rust en vertrouwen in jezelf te vinden. Zwanger zijn betekent dat er ruimte gemaakt moet worden, voor het kindje dat op komst is en voor de nieuwe levensfase die hier onlosmakelijk mee verbonden is.

In elke fase van de zwangerschap kan je begeleid worden, individueel of in groep, met aangepaste asana’s, ademhalingsoefeningen en meditatie. Dit helpt je om de kracht te voelen van het veranderende lichaam, om de storm van emoties de baas te kunnen, om de band met het kindje in de buik te versterken en om optimaal voorbereid te zijn op de bevalling.
Verder is er persoonlijke aandacht voor specifieke ongemakken, medische problemen en onzekerheden die een zwangerschap met zich meebrengen.

Locatie: FitYoga, Baron Ruzettelaan 292, 8310 Assebroek (nu uiteraard even niet).

*Data online reeks winter 2021:

Op woensdag van 10u tot 11u

Reeks 1: woensdag 20/1, 27/1, 3/2, 10/2, 17/2

Reeks 2: woensdag 24/2, 3/3, 10/3, 17/3, 24/3

Prijs: 75 euro per reeks van 5 lessen, 18 euro per losse les

Inschrijven via yogaaurasaha@gmail.com.

De lessen worden aangeboden via Teams. Na bevestiging van de inschrijving, krijg je een link om deel te nemen.

Kan ook op afspraak voor individuele begeleiding , met of zonder partner, of met een groepje zwangere vriendinnen, in Fit Yoga, De Gentiaan of op locatie naar keuze.